Om Desina

Desina är leverantör till detaljhandeln och erbjuder ett brett sortiment av huvudsakligen brittiskt porslin till din te- & kaffebutik, inredningsbutik, presentbutik eller liknande! Du hittar en stor variation av designer och produkter från producenter i främst England, Tyskland, Frankrike och Belgien.
Vi har därtill även ett brett sortiment av gratulationskort i olika format och stilar.

Vårt sortiment uppdateras kontinuerligt – och saknar du något är du såklart välkommen att kontakta oss på [email protected] så skall vi se vad vi kan göra. Och återkom gärna till vår hemsida då och då för att hitta nya, intressanta och säljande produkter till din butik.

Desina grundades redan 1974 och har genom åren varit en populär leverantör till massor av butiker. Sommaren 2016 bestämde sig den tidigare ägaren för att det var dags för pension och verksamheten övergick då i ett nytt bolag, Desinase AB, men drivs vidare i samma anda och med en uttalad ambition att fortsätta utveckla sortimentet.

När du kontaktar oss är det framförallt Richard Wallin och Sofia Aidonis du kommer att ha kontakt med. Välkommen att höra av dig!